dilluns, 10 de març del 2014

Cap de la Bona Esperança

Avui hem donat la volta a la península al sud de Cape Town
A Simon's Town hem anat a veure una colonia de pingüins africans. Es molt bon moment ja que han nascut pollets i les femelles estan a terra ferma i no pescant.
En una platja amb unes boles enormes granítiques, boulders, hi ha una colonia de pingüins que hi crien. Allà han posat unes passarel.les de fusta per poder-los veure sense destorbar-los. Observar-los ha estat un bon espectacle.
Vorejant la costa hem arribat al parc natural del Cap de la Bona Esperança. Primer hem anat a veure el Cap Point que ès molt més espectacular que el que dona nom al parc. 
Llavors cap a fer-nos les fotos de rigor al GOOD HOPE CAPE, amb un vent fortíssim tal com debien trobar els primers exploradors europeus que l'anomenaren, "cap de les tempestes"
De camí i arran del mar primer ens hem topat amb monos i més endavant amb un estruç. Ha estat un moment fotogràfic amb animal i mar, fantàstic.
I al mateix cap hi havia damàns roquers del Cap
Hem disfrutat moltíssim del paisatge tot el camí i en arribar a Ciutat del Cap, com que ahir ens varem quedar amb les ganes de pujar a la Table Mountain, hem pujat en cotxe al mirador de la muntanya Signal, des d'on teniem el mar i la ciutat als nostres peus.
 Cap de la Bona Esperança

   

   

   

    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada